Op 11 november worden de 5G-testfaciliteiten van Do IoT Fieldlab in gebruik genomen. Deze faciliteiten op The Green Village, Unmanned Valley en de Mobile Setup ontsluiten de grote potentie van producttesten en innovatief onderzoek met 5G. Graag nodigen we al onze partners, relaties, ondernemers en wetenschappers uit om dit speciale moment met ons te vieren en samen de faciliteiten en het samenwerkingsplatform te openen en te activeren.

Raak geïnspireerd en maak kennis met baanbrekende technologie

Het evenement bij The Green Village wordt geopend door dagvoorzitter Danny Frietman. Op deze nieuwe testlocatie maakt hij u wegwijs in de wereld van netwerktechnologie, data, snelheid en digitalisering.

Ontdek de mogelijkheden

Testen met 5G brengt innovatie in een stroomversnelling, met alle sociale impact van dien. Tijdens het mini-symposium bespreken vertegenwoordigers van KPN, T-mobile, VodafoneZiggo en Do IoT Fieldlab experts de spannende zakelijke mogelijkheden tijdens een paneldiscussie. In de tafelsessies verkennen we daarnaast de mogelijkheden van 5G op verschillende gebieden.

Ontdek The Green Village met onze rondleiding

Klinken al deze spannende 5G-innovaties wel erg abstract? Ga mee met de rondleiding door The Green Village fieldlab voor duurzame innovatie. Zo ontdekt u wat 5G-innovaties in de praktijk kunnen betekenen.

Kijk mee naar demonstraties van Do IoT-projecten

Bezoek tijdens de netwerkborrel de informatiemarkt en bekijk de boeiende demo’s van bedrijven en wetenschappers die met de nieuwste technologieën werken.

PROGRAMMA

12:00 Start | Welkom

MINISYMPOSIUM

12:30 Opening Lenneke Voogd (Programmamanager Do IoT Fieldlab), Marjan Kreijns (Directeur The Green Village) en dagvoorzitter Danny Frietman (BTG)

12:45 Keynote: Fernando Kuipers (Wetenschappelijk directeur van Do IoT Fieldlab)

13:00 Presentatie: Trendwatcher Jarno Duursma over Future Forward

13:45 Paneldiscussie met Kim Larsen (T-Mobile, Jacob Groote (KPN), Marcel Kool (VodafoneZiggo), Fernando Kuipers en Bask Piek (MCS)

14:05 Inleiding tafelsessies

14:10 Met drankjes naar de tafelsessies

14:15 Tafelsessie | Innovatieronde 1

14:45 Tafelsessie | Innovatieronde 2

ONTDEK THE GREEN VILLAGE

15:15 Rondleiding op het fieldlab voor duurzame innovatie

DE INTRODUCTIE

15:45 Pauze

16:00 Dagvoorzitter opent middagsessie

16:05 In gesprek met Geert-Jan Houben (Pro Vice Rector Magnificus Kunstmatige Intelligentie, Data en Digitalisering TU Delft), Bas Vollebregt (Wethouder Gemeente Delft) en Gerard Mostert (Wethouder Gemeente Katwijk)

16:20 Introductie van de nieuwe faciliteiten, feestelijke opening

16:30 Afsluiting door Danny Frietman

Netwerkborrel

16:35 Demonstraties verzorgd door bedrijven, start-ups en studenten

16:35 Borrel, netwerken en entertainment