Grensverleggend Internet of Things voor een betere samenleving

Grensverleggend Internet of Things voor een betere samenleving

Het Do IoT Fieldlab versnelt innovaties op het gebied van Internet of Things.

Meer weten

Versnelde IoT-innovatie

De nieuwste generatie mobiele communicatie (momenteel 5G) biedt volop mogelijkheden voor de grootschalige invoering van het zogeheten Internet of Things. De snelle verbinding, hoge betrouwbaarheid en korte reactietijden van 5G maken het mogelijk een breed scala aan nieuwe toepassingen op de markt te brengen, waaronder op het gebied van mobiliteit, logistiek, landbouw, gezondheid en veiligheid. Do IoT Fieldlab ondersteunt de ontwikkeling van dergelijke toepassingen.

Do IoT Fieldlab gelooft in de kracht van co-creatie, dat we door samen te werken beter gebruik kunnen maken van alles wat digitale communicatietechnologie en IoT te bieden heeft. Wij werken aan projecten met een sterk innovatief karakter en spelen een verbindende rol bij het oplossen van belangrijke vraagstukken of om nieuwe ideeën op het gebied van IoT te ontwikkelen en vorm te geven. Wij doen dit in samenwerking met onze partners en andere fieldlabs en proeftuinen in de regio. Lees meer over ons en onze innovatieve projecten die we doen in samenwerking met onze partners.

Meer weten

Nieuws

Meer nieuws

Zin om samen te werken?

Wil uw bedrijf deelnemen aan Do IoT Fieldlab-activiteiten of gebruikmaken van onze testfaciliteiten? Of wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van onderzoek en innovatie? Neem vrijblijvend contact op! Ons team bespreekt graag nieuwe mogelijkheden voor projecten en samenwerkingen, want samen kunnen we IoT-innovaties realiseren voor een duurzamere, veiligere en gezondere samenleving.

Sluit aan!