Projecten

Do IoT Fieldlab is betrokken bij projecten met een sterk innovatief karakter. In deze projecten wordt 5G-enabled IoT onderzocht en getest binnen thema’s als mobiliteit, logistiek, slimme productie, veiligheid, gezondheid en slimme steden.

Innovatie stimuleren met startups en  MKB-bedrijven

Om samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen te stimuleren en zo innovatie binnen het 5G-IoT domein te stimuleren, wordt in het kader van het Do IoT Fieldlab een MKB-financieringsregeling uitgezet. MKB-bedrijven en startups worden uitgenodigd om projectvoorstellen in te dienen voor het ontwikkelen, realiseren en testen van nieuwe 5G-gebaseerde IoT-producten, -diensten en/of -faciliteiten. Initiatieven met marktpotentie, die een positieve bijdrage leveren aan de economische en maatschappelijke kansen voor de regio Zuid-Holland, kunnen via deze regeling rekenen op financiële steun. Lees hier meer over de financieringsregeling, de voorwaarden en de aanvraagprocedure.

Zullen we samenwerken?

Bent u geïnspireerd en heeft u een geweldig idee voor een nieuw project op het gebied van IoT? Neem dan vrijblijvend contact op. Ons team bespreekt graag nieuwe mogelijkheden voor projecten en samenwerkingen, want samen kunnen we IoT-innovaties bouwen voor een duurzamere, veiligere en gezondere samenleving.

Sluit aan!