Complexe technologie vereenvoudigen. Dat is onze missie. Want zo kan iedereen zorgeloos gebruikmaken van innovatieve IoT-oplossingen. En maken we het dagelijkse werk en leven van mensen gemakkelijker, veiliger en duurzamer.

Sinds onze oprichting in 1997 hebben wij ons bij MCS gespecialiseerd in ‘Managed IoT devices’ en veilige, betrouwbare en flexibele communicatieoplossingen. Wij bieden verschillende privénetwerken op maat, zoals Private GSM (2G), Private LTE (4G & 5G) en Private LoRaWAN. Natuurlijk leveren we daarbij ook de benodigde hardware- en softwarecomponenten voor deze netwerken. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners en ondersteunen hen bij het opzetten en leveren van succesvolle Managed IoT-oplossingen en privénetwerken.

Wij vinden het belangrijk om voorop te lopen bij de ontwikkeling van de nieuwste technologieën, zoals 5G. Zo kunnen onze klanten gebruik maken van de nieuwste technologieën om toekomstbestendige en duurzame IoT-oplossingen te creëren. En wij kunnen hen blijven adviseren bij het leveren van deze succesvolle IoT-oplossingen en privénetwerken.

5G gaat een belangrijke rol spelen in de samenleving en veel nieuwe kansen bieden voor organisaties. 5G heeft de toekomst, en dit is niet anders voor privé IoT-netwerken. Daarom is het geweldig dat we de kans krijgen om deze technologie uitgebreid te testen en een testomgeving voor onze partners te creëren om mkb-innovatie op het gebied van 5G mogelijk te maken. Op die manier kunnen we bijdragen tot een snellere innovatie met betrekking tot IoT en 5G. Wij zijn er trots op deel uit te maken van de kennis, ervaring, innovatie en energie die schuilgaan in dit samenwerkingsverband en die gegarandeerd tot geweldige resultaten leiden.