Sluit aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van 5G voor uw product of dienst? Do IoT biedt diverse manieren aan om de mogelijkheden te ontdekken maar ook in de praktijk te kunnen testen. Of meer weten over de mogelijkheden voor samenwerking in onderzoek en innovatie? Do IoT biedt verschillende manieren om de mogelijkheden te verkennen, maar ook om ze in de praktijk te testen.

Do IoT Fieldlab voor onderzoek en innovatie

Delft on Internet of Things (Do IoT) Fieldlab jaagt de versnelling van innovaties op het gebied van IoT aan door onderzoek te faciliteren, door de juiste partijen bij elkaar te brengen voor innovatievragen en door bedrijven te ondersteunen bij de realisatie van nieuwe en betere producten en diensten. We initiëren en stimuleren intensieve samenwerking tussen wetenschap, industrie en overheid.

Wil je gebruik maken van onze testfaciliteiten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor samenwerking in onderzoek en innovatie? Neem gerust contact met ons op!

Do IoT Fieldlab: 5G innovatiepartner voor het MKB

Ontdek de voordelen van 5G voor uw MKB-bedrijf. Door nu te testen en te innoveren, bereidt u zich voor op de toekomst. Met de uitrol van 5G in 2024 bent u klaar voor de volgende stap. Met de voordelen van 5G, zoals verbeterde snelheid, connectiviteit en lagere latency, is uw onderneming klaar voor de toekomst.

Do IoT Fieldlab biedt diverse manieren aan om de mogelijkheden te ontdekken maar ook in de praktijk te kunnen testen. Samen met onze experts bepalen we vooraf welk traject past bij de fase waarin uw dienst of product zich bevindt.

Gedurende het proces staat het team van ervaren experts klaar om u te begeleiden in het ontdekken van de voordelen van 5G voor uw onderneming.

Voordelen van samenwerken met Do IoT Fieldlab:

  • Expert op het gebied van draadloze communicatietechnologie
  • Veel kennis over onderzoek en innovatie met IoT
  • Samenwerking met onderzoekers en experts van de TU Delft, TNO en MCS
  • Testen onder realistiche condities in een praktijkomgeving
  • Operator-onafhankelijk 5G-faciliteiten
  • Testen op eigen locatie mogelijk
  • Advies en begeleiding bij het aanvragen van subsidie
  • Korte communicatielijnen met een gedreven team

Benieuwd naar de kansen en innovatie mogelijkheden voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken.

Kom in contact

Een aantal voorbeelden van 5G ondersteuning:

Of het nu gaat om experimenteren, diepgaande verkenning, testen in ons geavanceerde Fieldlab, implementeren van 5G op locatie of gebruik maken van de fieldlab faciliteiten. Voor elk project bekijken we nauwkeurig wat nodig is om uw doelen te bereiken.

5G Experiment

Experimenteer zelf met 5G hoe het technisch werkt met uw product of dienst. Hierbij kunt u gebruik maken van de fieldlab faciliteiten.

5G Deepdive

Samen met onze experts onderzoeken we of 5G een waardevolle toevoeging is voor uw onderneming.

 

5G in Fieldlab

Test de mogelijkheden van 5G in een gecontroleerde omgeving op een van onze testlocaties.

5G op locatie

Maak gebruik van een mobiele 5G kit om op elke locatie in Nederland te testen.

Succesverhalen

Benieuwd welke ondernemingen u voorgingen in het innoveren met 5G?

“5G zorgt ervoor dat we veel meer en sneller data uit onze robots kunnen krijgen – Tim Vercruyssen, lead system architects – eXRobotics”

“De productie van spoorproducten ter behoeven van de veiligheid op en rondom het spoor wordt met 5G tientalle jaren verkort – Jan-Wick Kranenburg – Rail connected”

Ook innoveren met 5G?

Klaar om de eerste stappen te zetten met 5G neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op