Ondernemers moeten echte allrounders zijn. Van klanten tot personeel, overnames tot processen en wetgeving tot ICT: ze moeten alles in de hand hebben. Met de connectiviteit van T-Mobile kunnen deze alleskunners onbeperkt zakendoen. En ons mobiele netwerk, dat in 2020 voor het vijfde jaar op rij door umlaut werd uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk, vormt daarvoor de basis. T-Mobile zorgt ervoor dat ondernemers altijd verbonden zijn met werknemers, klanten en leveranciers – zowel vast als mobiel, maar daarnaast delen we ook kennis en inspiratie.

In 2020 werd T-Mobile door P3 Group voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland en de onafhankelijke Speedtest van Ookla bewijst dat wij ook nog eens het snelste mobiele netwerk hebben! We delen deze kennis en technologie graag in het DO IoT Fieldlab en helpen tech-ondernemers nieuwe innovaties te realiseren.

Het T-Mobile Futurelab is een ervaren innovatiehub, waar medewerkers en startups samenwerken aan een betere, “connected” samenleving. Ga de uitdaging aan en gebruik al je vaardigheden, kennis en talent om samen projecten een stap verder te helpen. We innoveren graag in het DO IoT Fieldlab om waardevolle oplossingen te vinden en verdere groei te faciliteren.

T-Mobile maakt innovatie mogelijk met eersteklas connectiviteit. In 2020 lanceerde het met succes 5G en sinds 27 oktober biedt T-Mobile landelijke 5G-dekking. In het DO IoT fieldlab wil T-Mobile experimenteren en leren hoe 5G waarde gaat creëren en tot oplossingen gaat leiden voor echte en relevante uitdagingen waar we in de huidige maatschappij mee te maken hebben.