TNO is dé onafhankelijke onderzoeksorganisatie in Nederland. Wij verbinden mensen en kennis om innovaties te realiseren die de concurrentiepositie van de industrie en welzijn binnen de samenleving op duurzame wijze bevorderen. Dat is onze missie en dat is wat de ruim 3.400 hoogopgeleide werknemers bij TNO dag in dag uitdrijft. Wij geloven in het gezamenlijk creëren van economische en sociale waarde. TNO staat voor betekenisvolle innovatie: kennis die wordt ontwikkeld met een duidelijk doel en een praktische toepassing voor ogen.

ITC biedt uitstekende mogelijkheden om een groot aantal maatschappelijke uitdagingen op te lossen en zorgt voor innovatie en aanhoudende economische groei. Daarnaast is het ook een essentiële randvoorwaarde voor veel sectoren en andere technologieën. De ICT-bedrijfseenheid van TNO helpt haar klanten bij het realiseren van complexe digitale transformaties.

TNO ICT telt meer dan 200 deskundigen binnen groepen als Data Sciences, Cyber Security & Robustness, Embedded Systems Innovation, Monitoring & Control services en Networks. TNO ICT is niet alleen een mede-oprichter van het Delft Do IoT Fieldlab, maar ook partner in de 5G-fieldlabs van 5Groningen en Helmond. We hebben zelfs een volledig losstaand 5G-testbed in ons eigen lab, waardoor we Do IOT kunnen verbinden met deskundigen en kennis uit vele verwante domeinen.

Een belangrijke doelstelling van TNO is om bedrijven te versterken op hun weg naar digitale transformatie. Innovatie van en met IoT-technologie biedt grote kansen voor zowel de ICT-sector als organisaties in vele andere ketens. In het Do IoT Field Lab wil TNO met de samenwerkende partners ervoor zorgen dat organisaties in een vroeg stadium ervaren wat de nieuwste en toekomstige IoT-technologieën hen kunnen brengen. Door ervaring op te doen met echte proefprojecten op basis van de Fieldlab-infrastructuur kunnen zij hun innovatie versnellen en vroegtijdig beslissen hoe zij hun organisatie, producten en diensten duurzaam kunnen versterken.