Hoe gaan drones ons helpen onze samenleving te verbeteren? Wat zijn de huidige mogelijkheden en welke obstakels moeten we overwinnen? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens ons spannende evenement bij Unmanned Valley.

Dit fieldlab voor sensortechnologie is gevestigd op een voormalige marinevliegbasis in Katwijk. In de snelgroeiende industrie van drone- en aanverwante technologieën biedt Unmanned Valley binnen- en buitenfaciliteiten voor bedrijven en kennisinstellingen om nieuwe sensorgebaseerde oplossingen te ontwikkelen, te testen en te implementeren. Onze Do IoT Fieldlab 5G-installatie maakt deze experimenten mogelijk door het aanbieden van de nieuwste communicatietechnologie met hoge bandbreedte en razendsnelle dataoverdracht.

Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te reizen naar de hightech wereld van de toekomst. U krijgt de laatste inzichten over connectiviteit in smart cities en luchtverkeer in stedelijke omgevingen, via visionaire presentaties, indrukwekkende dronedemo’s en een infomarkt. Tijdens de netwerkborrel is er volop gelegenheid om onze partners, zakenrelaties, ondernemers en wetenschappers te ontmoeten.

Programma

12:30 Inloop en lunch

13:30 Vliegende start

– Inzicht in drone-industrie en ontwikkelingen
– Smart and liveable cities – Wouter Vos – Kuiper Compagnons
– Luchtverkeer scheiden in dicht stedelijke omgevingen – Joost Ellerbroek – TU Delft
– Verkeersmanagement voor dronezwermen – Serge Hoogendoorn – TU Delft

15:00 Infomarkt 

– 5G voor onbemande luchtvaartuigen – Relja Djapic & Pascal Heijnen – TNO
– Innovatief onderzoek met 5G – Lenneke de Voogd – Do IoT Fieldlab

15:30 Demonstraties 5G use cases

– Wrap up door speciale gast
– Netwerken met hapje en drankje

19.:30 Drone show

19:45 Eind